Ezzel teljessé válik az ötajtós személygépkocsi és kupé változatokból álló C4 kínálat, amely modellekből piaci bevezetésük óta több mint 547.000 darabot adtak el. A C4 modellel azonos platformra épülő, hagyományos csomagterű gépkocsi hosszabb tengelytávjának köszönhetően nagyobb helyet biztosít a hátul ülő utasok számára és a csomagtartója is igen nagyméretű.

A kifinomult stílusú, hagyományos csomagterű gépkocsi a felszereltség, a vezetési kényelem és a biztonság tekintetében a C4 modell számos ütőkártyájával rendelkezik. Így tökéletesen megfelel a márka azon célkitűzésének, hogy nyugodt vezetést biztosító gépkocsikat kínáljon a vevőknek.
A C4 Sedan vezetőterét ergonómiai szempontok szerint alakították ki. Ennek megfelelően központi kezelőszervekkel ellátott rögzített közepű kormánykerékkel szerelték fel. A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb adatok a műszerfal középső részén található kijelzőn jelennek meg, így a vezető és az utasok is jól láthatják a különböző információkat.

A 2,71 méteres tengelytávnak köszönhetően a gépkocsi kivételes helykínálattal rendelkezik, barátságos és az utasok egyéni igényeihez igazodó teret kínálva.
Figyelemreméltó menettulajdonságaival és megfelelő teljesítményű motorjaival (110 lóerős 1.6i 16V benzinmotor és részecskeszűrővel rendelkező 110 lóerős HDi dízelmotor) kiváló vezetési kényelmet biztosít.
A gépkocsihoz megrendelhető számos vezetést segítő rendszer (szériatartozékként kínált sebességkorlátozó és sebességszabályozó berendezés, kettős funkciójú Xenon kanyarkövető fényszórók,…) és a teljes biztonsági felszereltség nagymértékben növeli a kényelmet.

A C4 Sedan modellt 2007. áprilisa óta gyártják és forgalmazzák Argentínában. A Buenos Airestől nem messze fekvő Palomar üzeme látja el a latin-amerikai piacokat. Spanyolországban 2007. utolsó negyedévétől kerül forgalomba az új modell.