Eladásra kínálják ezt az autót, ami csak első pillantásra egy hétköznapi tuning Fiesta. Még 2009-ben készítette a Field Motorsport az autót, amelynél az átalakítás lényege az volt, hogy egy Sierra Cosworth padlólemezét építették be a karosszéria alá. Igen, hosszában helyezkedik el a soros négyhengeres turbómotor, amely a mind a négy kereket hajtja.

Persze nem széria a technika, a 2,0 literes erőforrás teljesítménye 556 lóerő/722 Nm, többek között a Garrett GT30-as turbónak köszönhetően. A fokozott igénybvétel miatt az olajozás például olyan, amelyet a WRC raliautókban is használnak. A gyári ötfokozatú váltóhoz nem nyúltak, a kuplungot azonban hattárcsás egységre cserélték, és megerősítették a féltengelyeket is.

Magától értetődően igazi raliautóhoz hasonlóan teljes alsó burkolatot kapott az autó, és van fedélzeti tűzoltórendszer is. Az autó rendszámmal is rendelkezik, a vételárat azonban csak komoly érdeklődőnek árulják el.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!