A Brabus a brit Sunseeker nevű hajóépítővel nyitott közös üzletet Düsseldorfban, ebből az alkalomból készítette el a tuningcég a Smart Cabrio 10 példányra limitált Sunseeker változatát, amelyért 59 900 eurót, azaz 18,7 millió Ft-ot kérnek – persze ez az összeg aprópénz kategória ahhoz képest, hogy egy Sunseeker yacht akár 24 millió euró is lehet…

A reménybeli vásárlónak a düsseldorfi üzletben, a düsseldorfi Boot 2018 szakkiállításon vagy a Sunseeker 46 további üzletében kell jelentkeznie, a már elkészült példányon felül egyedi igényeket is ki tudnak elégíteni a Brabus szakemberei. A prototípus Midnight Sapphire nevű speciális fényezést kap, látható karbon elemekkel és Widestar karosszéria-készlettel, a kerékjáratokba 18 colos felniket szerelnek elöl 203/35, hátul 235/30-as abroncsokkal.

Az utastérben a hajóknál megszokott megjelenést kapja a vajbőr kárpit, a könyöklőbe iránytűt hímeznek, tíkfa a padló és csomagtér burkolata. A műszerfal megjelenését is karbon elemekkel dobják fel. A 0,9 literes háromhengeres turbómotor teljesítményét 125 LE/200 Nm-re növelik, a három csőben végződő kipufogó az optika mellett a zenei aláfestést is javítja. A menetteljesítmények közül a kevésbé mérvadó 0-50 km/h gyorsulást adja meg a Brabus, ami 2,9 másodperc, a végsebesség elektronikusan korlátozott 175 km/h.