Nemsokára már elkezdik gyűjteni a márkakereskedésekben a megrendeléseket a Yaris Cross szabadidő-autóra, most két újabb gazdagon felszerelt modellváltozatot jelentettek be. Az Adventure kivitel kályhaezüst-betéteket kap a lökhárítójába, sötétszürke 18 colos felniket, zongoralakk-betéteket kap a műszerfal és fekete a tetőkárpitja, egyedi az üléskárpit mintája, a műszerfal Warm Gold díszcsíkja és a bőr kormány és váltókar.

A Premiere Edition erre a változatra épül, egyedi kárpitot és sok extrát, például az AWD-i összkerékhajtást, online kapcsolatot nyújtó fejegységet, parkolássegédet és csomagrendszerezőt kap, a 18 colos esztergált felnikről lehet felismerni. A darabszámot nem limitálják, de csak a forgalmazás első 12 hónapjában lehet majd rendelni.

A GA-B padlólemezre felépített Toyota Yaris Cross öntöltő hibrid hajtással is választható, ennél lehet felár ellenében kérni a hátsó villanymotorral megvalósított AWD-i összkerékhajtást, az elsőkerekes modellnél 100 g/km, az összkerekesnél 110 g/km alatt marad a Toyota reményei szerint a szabványos fogyasztás. Az oldalsó védőelemeket a karosszéria színétől függően szürke vagy Warm Gold színűre fényezik.