Állítólag mindössze egy hét kell ahhoz, hogy egy, az autószereléshez épp csak kezdő szinten értő ember – értsd le tudja csavarozni a karosszériaelemeket az autóról – megépítse a Nissan 350Z alapján a Ferrari California utánzatot. Nem rossz, főleg hogy egész meggyőző a csalás.

Mindössze azon bukik le az autó, hogy túlságosan hosszú a tető lejtős része, az eredeti fényszórók, hátsó lámpák (ezek természetesen csak felár ellenében kaphatóak) miatt még a részletek is stimmelnek. A német Fiberglassproducts 6500 eurót kér a készletért, amelyben az összes karosszériaelem benne foglaltatik, a már említett lámpákon kívül belső tár átalakítás (bal- és jobbkormányoshoz egyaránt) is kérhető.

Azonban egy hét alatt nem biztos, hogy kész lesz az alkotás, hiszen az esetleges, már korábban módosított 2002-2008 közötti Nissan 350Z esetén további farigcsálásra lehet szükség, arról nem is beszélve, hogy le is kell fényezni a kész alkotást. Munkára fel!

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!