Inkább valamiféle csípőspaprika-fajtával kapcsolatban merül fel a Pokol Bosszúja név, amelyet a Garage Italia Customs legújabb alkotása is visel. Ezt a Jeep Renegade-et a H.O.G. Rally 25. európai találkozójára készítették.

A szlovéniai Potorozban leplezték le a Hells Revenge nevű alkotást, amelynél igyekeztek a motorkerékpárok stílusát megidézni azzal, hogy a kocsi orrát lángnyelvekkel borították – a Harley-Davidson tulajdonosoknál is kedvelt fogás a tank ilyen díszítése. Nem fóliázásról van szó, hanem a matt alapszínre több rétegben vitték fel a metálfényes lángokat, amelyek airbrush-technikával lettek igazán élethűek.

Egy kicsit megemelték a hasmagasságot, LED-es kiegészítő fényszórókat szereltek fel és az egyedi alsó védőlemezeken a következő feliratot helyezték el: Jeep. H-D. Icons. Az egyedi könnyűfém felnik és a rájuk szerelt BF Goodrich terepabroncsok aprónak tűnnek. Az utastérben lefényezték a műszerfal nagy részét, az ülésekre nappabőr és fekete farmer kárpit került, narancs cérnával követték el a díszvarrást.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!