A német Novitec Rosso tuningcég kínálatában N-Largo néven szerepelnek azok a Ferrari modellek, amelyeknél teljesen új karbon karosszériát készítenek. A sorban a legújabb a 488 N-Largo, amely 14 centivel lett szélesebb az eredetinél, a kerékjáratokat 22 col átmérőjű NF6 NL felnik töltik meg. A gyárihoz képest 3 centivel csökkentik a hasmagasságot, de megtartják a kocsi orrát gombnyomásra megemelő, a fekvőrendőrökön és egyéb akadályokon átkelést megkönnyítő rendszert.

Természetesen a 3,9 literes biturbó V8-as se maradt eredeti állapotában, az optimalizációt követően 780 LE/892 Nm a teljesítménye (105 LE/131 Nm többlet), aminek köszönhetően a 0-100 km/h sprint ideje 2,8 másodpercre csökken, a csúcssebesség pedig meghaladja a 340 km/h-t. A belső térről azért nem közölt képeket a Novitc Rosso, mert mind a 11 darab 488 N-Largo esetén azt az ügyfél kérésének megfelelően alakítják ki.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!