Ha a megjelenés nem is riasztja el a kedves megrendelőt, az egészen biztosan alapos megfontolásra készteti majd, hogy az adók nélkül 1,15 millió Ft-nyi vételár megfizetése után 1,5 hónapig mellőznie kell autóját, ennyi ideig tart, amíg a DC Design dolgozói végeznek a teljes külső-belső átépítéssel.

Úgy sikerült alaposan megváltoztatni a Swift megjelenését, hogy valójában csak a könnyen cserélhető lökhárítóhoz nyúltak hozzá. A fényszórók alatt, mintegy azok tükrözéseként helyezték el a ködlámpát és a LED-es menetfényt, és ránézésre megnövelték a légbeömlő nyílás áteresztő felületét is. A hátsó lökhárítóba is került egy teljesen haszontalan szellőzőnyílás, meg se próbálták diffúzornak láttatni a dolgot.

Amíg kívül a kék-fehér színkombinációt használták a DC Design tervezői, az utasteret piros-fehér színekkel dobták fel. A műszerfal alsó részét és a kormány légzsák-fedelét fehérre festették, egyébként néhány dekorelemet pirosra fújtak, az üléseket fehér bőrrel vonták be, az ajtókra jutott egy foltnyi piros kárpit is. A hosszas átépítés ellenére a technikához nem nyúlnak, benzin- és dízelmotoros, illetve frissítés előtti- vagy utáni Suzuki Swithez egyaránt elérhető a Kit Swift nevű átalakító készlet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!