Nemrég nyílt meg Shanghaiban a Disneyland vidámpark, azon belül a Tomorrowland részleget választotta ki a Chevrolet márka arra, hogy megszólítsa a jövő vásárlóit, azaz a mai gyermekeket termékeivel. A SAIC-GM közös fejlesztőközpontjában dolgozó formatervezők álmodták meg a Tron Realm nevű termet, amelyen belül három tanulmányt is elhelyeztek a virtuális alkotások mellett.
tron2
Nem működőképes autókról van szó, csupán látványos dekorációval díszített műanyag héjakról, amelyek Qing Yi, Ling Si és Guang Suo névre hallgatnak. A Qing Yi van a középpontban, ez a Tron filmekben látott fény-motorkerékpár stílusában készült álomautó, a Ling Si a jövő városi közlekedési eszköze, ahol nincs vezető, csak utasok, akik haladás közben az interneten barangolhatnak, a Guang Suo egy gyors sportkocsi, amely „hang-energia” hajtást kapott. Utóbbinál egyébként felismerhető a napokban Kínában piacra dobott Chevrolet Camaro arca, egyébként egyiknek sincs semmi köze meglévő vagy akár a közeljövőben tervezett Chevrolet járművekhez.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!