Hazájában Vezel néven forgalmazza a Honda a kis kategóriás szabadidő-autóját, amelynek most elkészítették a természetben sportolóknak – a tanulmánynál a sziklamászókra gondoltak – szánt változatát. Nem egyszerűen csak tuningolták a karosszériát, hanem teljesen átépítették azt, csak az ajtókat hagyták meg az eredetiből.
hondavezel2
Az A oszlop előtti rész kockaforma lett azáltal, hogy kiegyenesítették a motorháztetőt. A fekete első lökhárító az ajtók alján vaskos műanyag burkolatban folytatódik, majd ez beborítja az egész hátsó részt. Utóbbinál az a nagy újdonság, hogy levágták a tetőt és nyitott rakfelületet hoztak létre – tanulmányról lévén szó nem pepecseltek az utastér bezárásával.
hondavezel3
Az utastérben a műszerfalról eltüntették a nagy méretű középső kijelzőt, illetve a szériaautóhoz képest újdonság, hogy a szellőzéspanel immár érintőképernyő; utóbbi talán a modellfrissítésnél kerül majd bevezetésre. Amíg a megjelenést alaposan átalakították a Honda mérnökei, a Vezel Gear nevű alkotásnál a technikához nem nyúltak, ami jelen esetben benzin-elektromos hibirid hajtást és összkerékhajtást jelent.

hondavezel4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!