Nem féltétlenül a tuningrajongók kedvence a Toyota Yaris típusa, és különösen igaz ez az Egyesült Államokra, ahol alig ismerik ezt a típust. Azonban a hamarosan megrendezésre kerülő SEMA tuningkiállításon a különféle átépített pickupok és egyterűek között ott lesz majd egy alaposan átépített Toyota Yaris is.

A DUB és a 3D Conceptz csapat által megépített alkotásnál a legnagyobb változást a 10×20 colos méretű kerekek jelentik, ezek miatt alaposan kiszélesítették az első és a hátsó kerékjáratokat is, és persze arra is odafigyeltek, hogy a sokkal nagyobb átmérőjű kerekek ellenére csökkenjen a hasmagasság. Érdekes módon nem használtak extra légterelőket, a jelen körülmények között meglehetősen szerénynek tűnő tetőspoilerhez se nyúltak.

Az utastérre rá se lehet ismerni, elöl Sparco kagylóülések, hátul bukókeret meg hifi található. Utóbbi három erősítővel, hat hangszóróval gondoskodik a megfelelő zenei aláfestésről, mindezt pedig karbonból sütött konzolon belül helyezték el. A hajtáshoz nem nyúltak a Toyota Yaris DUB Edition-nél, egyedül a fékeket cserélték nagyobb teljesítményű TRD-rendszerre.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!