Nemrég kényelmes modellekkel bővítette kínálatát a Bentley, most pedig a sportos vezetőknek kedveznek azzal, hogy már nem csak a legerősebb W12-es biturbóval szerelt modellből készítenek sportos változatot, hanem a V8-as biturbóval és plug-in hibrid hajtással szerelt modellek is elérhetőek S jelzésű változatban, amivel a Sport hangolásra utalnak.

A megjelenést feketekróm vagy feketére fényezett díszekkel, 22 colos felnikkel teszik egyedivé, a küllők mögött jól láthatóak a piros féknyergek. Négy darab jól látható kipufogóvégződés jelzi az új kipufogórendszert, ami sportos hangot biztosít. Az utastérben Dinamica műbőrrel burkolják a kormánykereket, az előválasztókart, és az ülések középső részét, az oldaltámaszok valódi bőr kárpitot kapnak, a digitális kijelzőkön a Speed modellről ismert grafikát használják.

A Continental GT S és GTC S modellek a 4,0 literes V8-as biturbót kapják (550 LE/770 Nm), ami 4,0 másodperces 0-100 km/óra sprintet tesz lehetővé. A Flying Spur S limuzin alapesetben a 4,0 literes V8-as biturbót kapja (550 LE/770 Nm), ami 4,0 másodperces 0-100 km/óra gyorsulást tesz lehetővé, ennél hajszálnyival lassabb a plug-in hibrid modell (544 LE/750 Nm) a 4,1 másodperces 0-100 km/óra sprinttel. Utóbbihoz nem adnak sport kipufogórendszert, de a hangszórókból érkező műhangot sportosabbra cserélik.