Már évtizedek óta a BMW autók jellegzetességének számít a hokiütőnek nevezett oldalablak-végződés, most azonban tényleg hokiütőt kínál a bajor gyártó. Az új X3 és X4 szabadidő-autók oldalát díszítheti az M Performance katalógusból választható díszbetét, amely az első sárvédő szellőzőnyílásától indul és egészen a hátsó kerékívig tart. Az X2-es szintén mostantól választható M Performance kiegészítőkkel, de ennél egyenes lett az oldalfal díszléce.

A fekete szín az uralkodó a sportos kiegészítőknél, legyen szó matt vagy fényes fényezésről, esetleg karbon elemekről. A tükörburkolatoknál a kézzel készített karbonhéjat például több réteg lakkal vonják be, és mindegyiket felpolírozzák, hogy igazán feltűnő legyen a megjelenés. Rengetegféle felnivel lehet feldobni a gyári megjelenést 19-21 col közötti méretben, utóbbiak kovácsolt darabok az X3/X4 számára.

Természetesen az utastérben is sportosabb hangulat alakítható ki, bár az M Performance padlószőnyegek süppedős mivoltukkal a komfortot is javítják. Jó fogása van a kormánykeréknek, amelyet hasított bőrhöz hasonló mikroszálas szövettel kárpitoznak kétoldalt, alul és felül pedig bőr borítja a karimát. Különféle középső burkolatok is kérhetőek a volánhoz.