Jelenleg a világon háromféle változatban kínálják a Toyota által kifejlesztett hátsókerékhajtású sportkocsit, egyfelől ott van a GT86-os, aztán a sok helyen ezzel párhuzamosan kínált Subaru BR-Z, végül pedig az Egyesült Államokban Scion FR-S-ként is megvásárolható. A konszernen belül egyedül a Lexus márka maradt ki a jóból, amit most pótolt az Aimgain nevű tuningcég.

Az orsó vagy homokóra formájú hűtőrács jól áll a sportkocsi elejének, és több hűtőlevegőhöz jut az erőforrás is. A prémiummárka sportos megjelenési csomagjának a nevét is lenyúlta a tuningcég, hiszen LF-Sport néven kínálja ezt az átalakítást.

Az első lökhárító mellett szélesebb kerekekhez igazított sárvédőket (elöl 30, hátul 50 mm-es bővülés oldalanként) is kínálnak, a hátsó lökhárítón meg diffúzor és négy kipufogóvégződés osztozik. Extraként karbonból készített vasalódeszka-légterelő is kérhető, de akár versenyautós belső (extrák helyett bukókeret) és különleges – nem feltétlenül legális – fényforrások is rendelhetőek. Az Aimgain egyébként nem nyúl a technikához, a motortérben továbbra is 200 lóerő teljesítménnyel dolgozik a 2,0 literes szívó boxermotor.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!