A bolgár Vromos cég terepjáró-kiegészítők illetve különféle távol-keletről importált elektromos jármű forgalmazásával foglalkozik, illetve mellékesen terepjárókat építenek. Valamikor 2014 végén úgy gondolták, itt az ideje egy feltűnő reklámautó megépítésének, ami egy háromtengelyes, hatkerék-meghajtású Toyota Hilux pickup lett.

Nem egyszerűen megtoldották egy tengellyel a karosszériát, ahogy azt például a Dacia gyár tette a hatkerekű Duster megalkotásakor, hanem egy külön kardántengely viszi el a hajtást leghátra, tehát a Mercedes sokkal drágább 6×6-os G-osztályára hasonlít műszakilag az alkotás. Sokkal nagyobb kerekeket kapott a Hilux, ami egyfelől a kerékjáratok kiszélesítését tette szükségessé, másfelől a hasmagasságot is megemelték.

De a tuning a belső teret is magába foglalta, ahol az Overdrive nevű kárpitosműhely tombolta ki magát azzal, hogy több tehén lenyúzott bőrével próbálta elrejteni a műanyag felületeket. Az első sorba a gyári pickup-ülések helyét a Landcruiserből származó elektromos állítású fotelek foglalták el, és módosítottak  kormány karimájának párnázásán, hogy jobb legyen annak a fogása, a tetőkárpitot alcantarával borították.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!