A VW Vocational Training keretében az autógyártónál gyakorlatukat végző fiatalok immár kilencedik alkalommal építenek autót a Wörtherseetour rendezvényre, és mivel idén 40 éves a Golf GTI, az autó lényegét próbálták kiemelni a Heartbeat, azaz szívdobbanás nevű alkotással.

Meglepő módon a karosszérián a szinte tükröződőnek tűnő felület a fényezés, a kocsi elejét és a tetőt borítja mattszürke fólia. 20 colos BBS felniket kapott az autó, a 2,0 literes benzines turbómotor teljesítményét 400 lóerőre növelték – minden egyes év 10 lóerőt jelent –. Az utastérbe kagylóülések kerültek, amelyek grafikája az ajtókárpiton és a műszerfalon is megjelenik.

Kipakolták a hátsó részt, ahová nem csak bukókeret került, de összesen 1360 Watt teljesítményű hifit is beépítettek ide, speciális LED-es megvilágítással együtt. Az alkotó fiatalok, 7 férfi és 5 hölgy aláírta az általa megépített Volkswagen Golf GTI Heartbeat-et, amely egyedi példány marad.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!