Olyan megdöbbentő látvány a Tokiói Tuningszalonon bemutatott Honda Vezel Mugen Widebody tanulmány, hogy érdemes leülni, nehogy az ember egyensúlyvesztés miatt balesetet szenvedjen.

Nagyot üt a látvány, ami annak köszönhető, hogy mindenképpen 20 colos kerekeket akartak felszerelni a Jazz testvérmodelljének számító szabadidő-autóra, és ehhez bizony alaposan ki kellett bővíteni a kerékjáratokat. Ha már lúd, legyen kövér alapon a karosszéria oldalirányú toldását a kék karosszériával kontrasztos ezüst színre fényezték, a kocsi orrát és farát az egyébként a hamarosan Mugen kínálatában megtalálható egyéb optikai tuning kiegészítőkkel szerelték fel.

Ezek között sportkipufogót és karbon előválasztókar-gombot is találunk, a technikához egyébként egy esetben se nyúl a Mugen. A Honda Vezel Widebody esetén is csak a felfüggesztést módosították, az ültetés inkább csak a nagyobb kerekek miatti hasmagasság-növekedés megváltását szolgálja.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!