Az egyedi roadster – egyben az AMTS első japán építése – az egyik legimpozánsabb darab lett az eddigi nyereményautók sorában, rengetegen indultak is érte az online formában lebonyolított játékunk keretei között. A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, az idei designt azonban “a kevesebb néha több” irányvonala határozta meg. Az autót igyekeztünk lehetőség szerint eredeti stílusában megtartani, a kasztni gyárilag is tökéletes vonalait ezúttal egy első és hátsó spoiler, valamint sportos küszöblécek egészítették ki. A stabilitásról – és persze az ültetésről – az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing SL01 könnyűfém felnik teszik fel a külcsínre.

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, autentikus japán, driftautós motívumokkal díszítve. Az AMTS nyereményautó célja minden évben a biztonságos és szakszerű tuning bemutatása is, így nem kérdéses, hogy a Mazdán történt változtatások mindegyike forgalmiba hivatalosan bejegyzett, szabályos átalakítást takar.

Az egyedi Mazda MX5 roadster szerencsés új tulajdonosa egy Dunaharasztiból származó fiatalember, Monostori Tamás lett. Tamás – aki egyébként szakmáját tekintve autószerelő – elmondása szerint pont egy hasonló jármű megvásárlását tervezte, többek között ezért is indult az AMTS nyereményjátékán. A Mazdát – az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően – hivatalosan egy napfényes júliusi csütörtök délelőttön vehette át, innentől pedig 100%-ban az Ő tulajdona: az AMTS szervezőcsapata az átírás, valamint az összes illeték költségét is állta. Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek a Mazdával, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2022-es nyereményautónk megszületéséhez!

A Miss AMTS szépségkirálynője is átvehette a nyereményautóját
Idén, rendhagyó módon egy másik autó is gazdára talált az AMTS keretei között. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 12. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS is szintet lépett, számos újítás mellett a fődíj sem lett más, mint egy teljes évre használható autó. A szépségverseny döntőbe jutott hölgyei napi három alkalommal léptek fel a nagyközönség előtt, idei királynőnk pedig egy 18 éves hölgy, Bábel Virág lett, aki a számos ajándék mellett egy BMW i3-as használatát is megnyerte, partnerünk, a 101 EV Park jóvoltából. Az egyedi dekorációban pompázó elektromos autót Virág ugyanezen a napon vehette át a helyszínen, első élményeiről pedig hamarosan egy videó keretein belül is beszámol nekünk!

Új nyereményautót építünk!
De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2023. március 17-19. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket – na és természetesen az új nyereményautót – az ősz folyamán tesszük közzé oldalunkon!