Nemrég egy kisebb flottányi, a svájci hadseregtől származó G-osztályra tett szert a Lorinser tuningcég, amelynek a Classic részlege most lakóautót készített az egyik alapján. Egy 1993-ban gyártott Puch 230 GE volt a kiindulási alap, szárazjég-szórással tisztították le az alvázat, ezt követően újra konzerválták azt és újrafényezték a karosszériát is. A platót fedő vászontető helyére egy magas dobozt építettek fel, amelybe aztán kempingberendezést építettek.

Egy hosszában elhelyezett kanapé/ágy, mosogató, mikrohullámú sütő és rengeteg tárolóhely van a lakórészben, és természetesen nem feledkeztek meg a töltési lehetőségekről sem (220V, USB). Előre műbőr/Alcantara kárpitozást készítettek, nyomtáv-szélesítőkkel szerelték fel a 16 colos felniket, LED-es fényszórókat építettek be, a tetőre napelem-panelek kerültek és van állófűtés is.

A technika csak szokásos karbantartást kapott, a 116 lóerős benzinmotor, a négyfokozatú automatikus váltó tökéletesen működik, ahogy a hátsó differenciálzáras összkerékhajtás is. A mindössze 88 ezer kilométert futott, kempingautónak átépített Puch 230 GE kempingautót 69 900 eurós áron árulja a Lorinser Classic; amíg a svájci hadseregtől származó flottából futja, egyedi igényeket is képesek megvalósítani.