A cégalapító születésének 100. évfordulójára különleges Mustang átépítést jelentett be a Shelby American, a Carroll Shelby Centennial Edition Mustang-ból 100 példányt készítenek a Las Vegas-i üzemben az észak-amerikai piac számára, és néhány példányt még a világ többi részén is összeraknak majd a partner-műhelyekben. A legelső autót a Barrett-Jackson árverésén értékesítik majd Scottsdale-ben.

Az átalakításért 49 995 dollárt kérnek, és ha a megrendelőnek nincs épp megfelelő – 5,0 literes V8-as motorral szerelt 2023-as Ford Mustang GT kupé vagy kabrió – autója, annak a beszerzését is vállalják listaáron. Ezért a pénzért kiszélesített alumínium első sárvédőket, szellőzőnyílásokkal ellátott motorháztetőt, extra légterelőket, 20×11 colos alufelniket adnak. A motorra kompresszort szerelnek és a katalizátor után sportkipufogót építenek be, a teljesítmény 760 lóerőre emelkedik. A felfüggesztésben új rugók és stabilizátorok teszik jól vezethetővé az átalakítást.

Aztán ott vannak a Centennial Edition exkluzív kiegészítői, Carroll Shelby aláírásával több helyen lehet találkozni, a fejtámlákra a versenyző jellegzetes kalapot viselő képét hímezik, ez a kép a hátfal közepén lévő emblémán is megjelenik. A csomag része még a Carroll Shelby életét bemutató könyv, egy fekete Stetson kalap, a cégalapító jótékony tevékenységére azzal emlékeznek, hogy az átalakítás árának egy részét közvetlenül a Carroll Shelby Alapítványnak utalják át.