2011. július 29-31. között, a Formula 1 ENI Magyar Nagydíj GP3-as betétfutamán egyetlen magyar indulóként áll majd rajthoz Kiss Pál Tamás a Tech 1 Racing csapat színeiben. Tomi elmondta, hogy nagyon várja a hétvégi szereplést, valamint elárulta a Hungaroring egyik trükkjét, miszerint a 10-es kanyar előtt érdemes lassítani, vagy más íven ráfordulni, mert így már több alkalommal sikerült ott előznie.

A Tech1 Racing sportigazgatója elmondta, hogy a magyar versenyző ugyan még csak „tanulóévét” tölti a GP3-ban, egyre jobb, pontosabb visszajelzésekkel szolgál mérnökeinek. A magyar pilótának nézők százezrei szurkolnak majd a helyszínen, de a Right Guard Racing motorsport program és az RTL Klub stratégiai együttműködésének köszönhetően akár a tévénézők is figyelemmel kísérhetik majd a GP3 futamot élőben.

Kiss Pál Tamás autóversenyző: „Örömömre szolgál, hogy bemutathatjuk az új, egyedi designt az autón, amelyet a magyar futam tiszteletére készítettünk. Igazán remek dolognak tartom, hogy egy országnak vannak olyan jellegzetességei, amire ha ránézünk, mindenki tudja, hogy magyarok vagyunk. Ezért választottuk az autóra is ezt a népi motívumot. A Hungaroringről jó emlékeim vannak, és kifejezetten jó érzéssel tölt el, hogy saját hazámban, a magyar közönség előtt versenyezhetek. Ez nem sok versenyzőnek adatik meg. A kedves közönségnek és mindenkinek, aki ellátogat majd a hétvégére jó szurkolást és kellemes időtöltést kívánok!”