Ahogyan Bútor Róbert, a TBR tulajdonosa, a CITROËN-MHH Rallye Team technikai csapatfőnöke elmondta, nagyon megnyugtató, hogy a DS3 R3T mindjárt az első versenyén tökéletesen megbízhatóan futott. Csak az alapszervizt kellett elvégezni, „ezenkívül a 160 versenykilométer alatt egy csavar sem lazult meg rajta”. Azért persze akadt munka a szervizsátorban, mégpedig a magyar versenyterep sajátosságai miatt: a DS3 R3T „szülőföldjéhez” képest szélsőséges útviszonyokra és az általában nagyon gyors pályákra élesben, a verseny közben kellett megtalálni a megfelelő beállításokat, de a harmadik napra ez is sikerült.

A DS3 R3T megnyerte mind saját kategóriáját, mind az elsőkerék-meghajtású versenyosztályt, az összetettben pedig a 13. helyen végzett. Remek kilátásokkal vág neki a csapat a következő, miskolci futamnak, ahol a cél az összetett versenyben történő előbbre jutás lesz.

Jól vizsgázott a csapat, igaz, a karbantartáson kívül nem kelett a Citroen DS3 RS-hoz nyúlni Jól vizsgázott a csapat, igaz, a karbantartáson kívül nem kelett a Citroen DS3 RS-hoz nyúlni

A csapattulajdonos dicsérte a versenyzőket: „Maximálisat nyújtottak, okosan, de bátran, lépésről lépésre fejlődve versenyeztek.” Kiemelkedő volt az összhang a csapat egészét tekintve is: minden mérnök, minden szerelő 100%-os koncentrálással dolgozott a csapat sikeréért.
Krózser Menyhért: „Szuper verseny volt, szuper autóval és szuper csapattal. Ez az autó olyan, mintha az ember beleszületett volna. Hihetetlenül pontosan működött, teljesen rábízhattuk magunkat. Rengeteg tapasztalatot szereztünk, okosan mentünk, figyeltünk az autóra, de így is sikerült jó eredményt elérnünk. Megával nagyon jól sikerült az összeszokás, a verseny végére mindketten úgy éreztük, mintha hosszú ideje együtt versenyeznénk. Óriási élmény volt a csapat együttműködését látni, különösen mert azért melós verseny volt ez, sokat kellett dolgoznunk az autó beállításain. Ez a munka nem ért még véget, kis pihenés után természetesen dolgozunk tovább, készülünk Miskolcra.”

Kategóriagyőzelemmel és legjobb kétkerékhajtásúként zárt Egerben a Citroen-MHH, a Krózser-Lovay párossal Kategóriagyőzelemmel és legjobb kétkerékhajtásúként zárt Egerben a Citroen-MHH, a Krózser-Lovay párossal