A betétfutamon 2003-ban 38 autó indult. A versenyzők számára is különleges élmény volt ekkora közönség előtt autózni a mogyoródi versenypályán, mindenki a szokottnál sokkal izgatottabban készült a futamra.
A versenyt – Wéber Gábor, lapunk munkatársa távollétében – a JB Motorsport színeiben induló Jánosi Sándor nyerte.

Az idén több új versenyző is részt vesz majd a sorozat életében igencsak különlegesnek számító versenyfutamon, ahol már 40 autó indul. Sőt, van néhány olyan versenyző is, aki csak ennek az egyetlen futamnak a kedvéért ül bele a kupás Clióba. Például a mezőny csinos hölgyversenyzői, Soós Szilvia és Birizdó Mónika. Szintén ezen a versenyen megy először a Clio Kupában dr. Grigalek Gábor, aki az Astrában már jó néhány dobogós helyezéssel és futamgyőzelemmel is bizonyított.

Egy népszerű vendégművésze is lesz a futamnak Stohl András személyében. A színész-műsorvezető örömmel fogadta el a felkérést, és lelkesen készül élete első autósportos megmérettetésére. A kecskeméti gokartpályán és a Pannónia Ringen gyakorolt a bajnokság két listavezetőjének, Wéber Gábornak és Czollner Gyulának a segítségével. Stohlnak ezen a héten még egy szabályismereti minimumvizsgát is le kell tennie.

A másik különleges vendég Anglia legjobb Clio versenyzője, Ed Pead lesz, aki jelenleg vezeti a szigetország Renault Clio kupájának bajnokságát. Pead fiatalabb korában együtt gokartozott Jenson Button-nal és Giancarlo Fisichella-val, azóta is jó barátságban vannak. Ed civilben a Silverstone-i pálya instruktoraként oktatja az autóversenyzést.

A tervek szerint lesz még egy különleges mozzanata a futamnak, a tavalyihoz hasonlóan, várhatóan a Renault F1-es csapata is tiszteletét teszi majd a Clio Kupa depojában.