Szikora András, a szervező egyesület elnöke lapunknak elmondta, a Streetfighter Napon olyan neves versenyzőket láthatott a közönség, mint Herczeg Balázs Mókus, Angyal Zoltán Szemöldök, Kötél Pityu, Borbély Kornél és Tápai Tomi. Összesen több mint huszonöt fellépőnek tapsolhatott a közönség. Az eseményen szinte mindenki nagy motorral adott számos tudásáról, mutatott be nyaktörő mutatványokat, egyedül Vátkai Zsombor volt, aki MZ-vel bizonyított. Maga a rendezvény ezúttal délben kezdődött, amikor felvonultak a résztvevők, illetve ekkor még néhányan igazoltan hiányoztak, hiszen másutt volt fellépésük, de a berényi esemény rangját jól mutatja, hogy onnan siettek a közép-békési városba. Ezen felül kerékpáros, illetve IZS oldalkocsis motoros bemutató is színesítette a napot. A látogatók láthatták azt a Mezőberényhez is kötődő Super D1000-est, amit Lencsés Kolos és az Eke-testvérek mutattak be. A motor 8-9 másodperc alatt gyorsul 260 kilométer/órás sebességre 402 méteren.

Fotó: Kiss Zoltán

Szikora András kiemelte, a program hangja ezúttal is Hadnagy József volt, akinek kommentárjai ezúttal is egyedi és végig jó hangulatot adtak a napnak. Természetesen ismét felcsendült a „Tiszta hülye, aki nem normális!” felkiáltás is, ami egyfajta védjegye is Hadnagy Józsefnek. – Nélküle nem lenne ugyanaz a Streetfighter Nap – tette hozzá Szikora András.
Persze a rendezvény egyediségéhez az is hozzátartozik, hogy a motoros stund riderek mindig valami specifikummal, egyedi mozdulategyüttessel készülnek a számukra egyfajta évadzárónak is számító programra. A Streetfighter Nap záróakkordja mint mindig, ebben az évben is a nagyszabású finálé volt, amikor az összes motoros egyszerre vonult fel a bemutatónak helyet adó liget előtti területen. Ezek voltak azok a percek, amelyek során – ahogy Hadnagy József fogalmazott – mindenki egyszerre őrült meg. Stílszerűen felcsendült a Europe Final countdown (Végső visszaszámlálás) című örökbecsűje, majd dübörgött az AC/DC.
A résztvevők ezután vacsorára vonultak, ahol ajándékokat is átadtak neki a szervezők, majd este 10 órára a piac csarnoka ingyenes East End koncertet, illetve ezt követően rock diszkót is szerveztek.