Fotó: Makovics Kornél

Jól döntöttek a szervezők, amikor egy héttel elhalasztották a III. Moped Cross versenyt, így a csapadékos időjárás helyett szikrázó napsütésben vehették birtokba a zombai pályát a Simson és az Enduro motorok szerelmesei. A kihívás így is embert próbáló volt, nyolc órán keresztül kellett körözni.

Gergely Zoltán (44-es) az ötven köbcentiseknél lett első társával

Erre ötvenkét, az ország minden tájáról érkező motoros vállalkozott (ez harminchárom motort jelentett) egyéniben vagy párosban, tudtuk meg Langer József főszervezőtől, ahogy azt is, hogy az abszolút első a Kiss János, Kovács Ádám kettős lett, a bonyhádi duó összesen száznyolcvanhét kört tett meg a zombai „aszfaltcsíkon”.

Himmer Attila (69-es számmal) és Frey Tamás (560) húzza a gázkart

Eredmények
Simson, tuning (páros): 1. Győrfi Attila és Beréti Zsolt, 2. Ferencz Tamás és Borbély Péter, 3. Várszegi Zoltán és Sebestyén Zsolt. Simson S51 köbcentisek (páros): 1. Reisz Tamás és László Dávid, 2. Németh Zoltán és Kákonyi Zoltán, 3. Hegedűs Csaba és Kovács György. Simson S51 ccm (egyéni): 1. Incze Péter, 2. Gécs László, 3. Incze Csaba.
Enduro (páros): 1. Kiss János és Kovács Ádám, 2. Himmer Attila és Pataki Martin, 3. Dorn Sándor és Uzsorás Norbert. Enduro (egyéni): 1. Varga Zoltán, 2. Bréda Márta, 3. Gécs Tamás.
Robogó, 50 ccm (páros): 1. Gergely Zoltán és Bolla Miklós, 2. Erb Szabolcs és Erb Dávid, 3. Bedő Enrike és Krausz Tamás. Robogó (egyéni): 1. Nagy Nikolett, 2. Málik László.

Langer József, a verseny főszervezője is felpattant egy kismotorra