vanguard2

Az FXE Industries nevű csapat készítette el a Vanguard Roadster nevű lakotást. A cég névadói Francios-Xavier Terny válllakozó és Edward Jacobs mérnök, aki korábban a Confederate Motorcycles-nél volt alkalmazásban. Minden bizonnyal úgy érezte, hogy annál a cégnél nem valósíthatja meg az elképzeléseit, ami végül az itt látható gépet jelenti.
vanguard3
Az 1917 köbcentis V2-es blokk szerkezeti tartóelem is egyben, a hátsó kereket kardántengelyen keresztül hajtja a 149,1 Nm nyomatékú blokk. A Brembo-tól származik a fékrendszer, az elektromos kábeleket mind elrejtették, ellenben több helyen is plexi-fedélen keresztül láthatóan a működő gépészeti elemek. Nincs tükör, helyette a hátul elhelyezett kamera képét a műszeregységet is jelentő monitoron jeleníti meg a Vanguard Roadster. 2018-ban akarják elkezdeni a 200 darabra limitált sorozatgyártást, 29 995 dolláros indulóárat céloztak meg az alkotók.

vanguard4

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!