Retrós megjelenésével, 1854 köbcentis, benzinbefecskendezős V2-es blokkjával egyértelműen az észak-amerikai piac igényeire szabták a Yamaha Star Venture nevű túragépét. A 21,2 literes benzintank 350 km-es hatótávolságot eredményez, a hatfokozatú váltónál az 5.és 6. áttétel overdrive.

A kis sebességnél manőverezést egy, gombnyomásra aktiválódó villanymotor könnyíti meg, amelynek segítségével mind előre- mind hátrafelé képes haladni a gép, amelynél mindenféle elektronikus segéd (blokkolás- és kipörgésgátló, sebességtartó, üzemmódkapcsoló, elektronikusan állítható felfüggesztés) könnyíti meg a használatot. Az utasok kényelméről fűthető ülés- és kormány, állítható szélvédő és légterelők gondoskodnak. Az alapmodell ára 25 ezer dollár, a Transcontinental 26 ezer dollárba kerül, utóbbinál több tároló, USB-csatlakozók, CB rádió, és az utas számára külön audiórendszer van a fedélzeten.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!