A tartalomból …

Bemutatók, menetpróbák, tesztek

Premier
Puttonyok, kádak előkészítve, kezdődhet tehát a szüret! Legalábbis Premier rovatunkban, melynek e havi választéka a szokásosnál is bőségesebb. A Porsche autóhifijétől kezdve többek között a Hella LED-es nappali menetfényén és egy szuperolcsó kínai modellen keresztül jutunk el a moszkvai autókiállítás sztárjaiig.

Párizs 2008

Toyota IQ

Honda Jazz
 
BMW 3

Dízel Subaru Forester és Nissan Qashqai+2

Mini Clubman és Austin Mini Countryman

Dízelmotoros kompaktok
Az Audi A3 2.0 TDI, a BMW 118d, a Honda Civic 2.2 i-CTDi és a Volvo C30 2.0 D összehasonlítása során számos tanulságot jegyeztünk fel. A legfontosabb talán az, hogy a szépséges design nem mindig szorítja háttérbe a használati értéket. E takarékos autókat nyugodtan kirakatba állíthatjuk.

Prémiumspórolók

Családi kombik

Kémfotók

Riportok, sorozatok, aktuális témák
A hónap képe

A Mazda fejlesztései

Dízel Bogár

Tengeri híd

VW Santana
Emlékeznek még a VW Santanára? Nem csoda, ha nem, hiszen Európában alig százhatvanezer darab talált gazdára a 80-as évek elején. Le is állították a gyártását – legalábbis az öreg kontinensen. Kínában viszont még ma is gyártják, s átszámítva kb. 1,9 millió forintért kapható. Egyes országrészekben az eladott új autók 70 százaléka Santana.

XIII. Magyar Borok Útja Rallye

Tanácsadó, szolgáltatások, termékinfók

Gumiabroncsok levegőnyomása
Nem lehet elégszer ismételni, hogy az elégtelen abroncsnyomás több szempontból is kárt okoz a gondatlan autósnak. Gáz, ha nincs elég gáz a gumiban! Egyrészt azért, mert növeli a fogyasztást, másrészt csökken az abroncs élettartama.