Még Darth Vadernél is sötétebb az új Ural Dark Force, amelynél nem csak megszokott módon a váz és a karosszériaelemek feketék, de a márkajelzéseket is lefestették, a kipufogó pedig fekete színű kerámia-bevonatot kapott – a lámpákon kívül minden fekete.

Az Egyesült Államokban kínált limitált széria egykerékhajtású, úgyhogy elakadás esetén csak az erő használatára számíthatnak az utasok – a hosszú ülés és a pótkocsi azt jelenti, hogy háromfős lehet a személyzet. Szükség esetén még a karosszéria oldalán elhelyezett tartóban lévő fénykard segítségét is igénybe lehet venni.

A 749 köbcentis, kéthengeres boxermotor teljesítménye 41 lóerő, a váltó 4 előremeneti és 1 hátrameneti fokozattal rendelkezik, az ajánlott maximális utazósebesség 110 km/h. Az Ural Dark Force limitált széria 25 darabos, és 14 999 dolláros áron lehet megvásárolni, december 1-jén adják át őket a megrendelőknek, akik így a legújabb Star Wars mozi december 18-án esedékes bemutatójára már új büszkeségükkel hajthatnak.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!