Ha épp nem a színpadról hajt a tömegbe, akkor egyedi motorkerékpárokat épít a versenyzéstől visszavonult Roland Sands, egyik kedvenc alapja újabban a BMW R nineT elnevezésű gépe. Most épp a múlt század harmincas éveinek híres BMW motorkerékpárját, az R5-öst próbálta megidézni.
bmw2
Ehhez szinte minden járulékos elemet leszereltek a mai motorkerékpárról, majd egyedi gyártású darabokkal helyettesítették azokat. Új a hátsó segédváz, a sárvédők, a benzintartály, utóbbihoz szorosan kapcsolódik az ülés; megváltoztatták az üléspozíciót a drasztikusan keskenyített és rövidített tartón. A Sosa Metal Works készítette az új fém alkatrészeket, tíz év után ez volt az első alkalom, hogy az RSD nem házon belül készítette el a változtatásokat – egyszerűen túl sok munkája van a műhelynek.
bmw3
Módosították a motorburkolatot, a teljesítményt új szívósorral és kipufogórendszerrel növelik – ezen alkatrészek jelentős része megvásárolható a cég webshopjában.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!