Két márka alatt kínálják a Kecskeméten gyártott CLA kupét, vannak a Mercedes-Benz változatok józan motorral, és ott van a 381 lóerős Mercedes-AMG. Aki nem igényli utóbbinak a teljesítményét, de azért mégis szeretné csinosabbá tenni autóját, azoknak kínálják az AMG Line csomagot. Most pedig ehhez tettek elérhetővé új kiegészítőket, amivel még tovább lehet fokozni a szépséget.

Négy darab műanyagelemet lehet kérni a karosszéria alsó részére, az első koptató végén függőleges nyúlványok is vannak, a küszöbtoldatok a műfajban elég szokványos darabok, a hátsó lökhárító új betétje viszont a korábbinál vérmesebb megjelenésű diffúzor-utánzatot kap – továbbra se funkcionális ez az aerodinamikai elem.

A sajtófotókon nem látszik, de sportos megjelenésű oldalsó dekorcsíkokat is lehet majd kérni, az egészet pedig különleges felniközép-kupakokkal lehet még kiegészíteni, ezeken egy fél fa, egy vezérműtengely és egy szelep látható. Mivel a Mercedes-Benz CLA modellek AMG Line csomagos autóira egyszerűen felcsavarozhatóak (a dekorcsíkok ragaszthatóak) az új elemek, azoknak nincs szerelési költsége, csak a vételárukat kell kifizetni – azt még nem árulták el, mekkora összegről beszélünk. Bár ha kérdezni kell, valószínűleg úgyse engedhetjük meg magunknak…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!