Május 18-án ismét motorosok népesítették be az ETO Park parkolóját Győrben. Idén már 2. alkalommal rendezett vezetéstechnikai oktatást a Route 82 Motoros Túraklub, melyen 30 motoros részére biztosították a tanulás lehetőségét.

-A résztvevők többsége ismét új arc volt számunkra, ami ismét bizonyította, hogy nagy igény van az ilyen képzésekre a motorosok körében. Az oktatást kezdő és haladó csoportban tartottuk, így mindenki a képességeinek megfelelő feladatok elvégzésével, gyakorlásával tudta tudását tökéletesíteni. A megszerzett ismereteket egy háziverseny formájában mindenki le is tesztelhette. Az első helyet Andorka Zsolt, a másodikat Ködmön Zoltán, a harmadikat pedig Németh Róbert szerezte meg. – tudtuk meg Kocsis Attilától, a Túraklub elnökétől.

A rendezvényt, mint eddig is, a GY-M-S Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága, a GY-M-S Megyei Közlekedési Felügyelet, valamint a helyszín biztosításával az ETO Park támogatta. A következő képzést 2013. június 29-én tartják, melyről bővebb információt a Route 82 Motoros Túraklub honlapján találhat az érdeklődő, melynek címe: www.route82.hu. Aki ennél bővebb információra vágyik, az Kocsis Attilánál érdeklődhet a szoros@t-online.hu e-mail címen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!