A gyorsan betelt regisztrációs létszám alapján 30 motoros sajátíthatott el vezetéstechnikai fogásokat,gyakorolhatta biztonságos körülméynek között a kanyarodás, kikerülés és a megállás-vészfékezés technikai alapjait. A kezdő, illetve haladó csoportra osztott motorosokkal Dénes László motoros rendőr, a GY-M-S Megyei Rendőr-Főkapitányság munkatársa, valamint Kocsis Attila és Csóka Ákos, a Route 82 MTC tagjai foglalkoztak, illetve javították ki az esetleges hibákat.

-A résztvevők többsége új arc volt számunkra, ami ismét bizonyította, hogy nagy igény van az ilyen képzésekre a motorosok körében. Vannak azonban olyan „törzstanulóink” is, akik a regisztrációs oldal megnyílásáig (álatában éjfél) fenn vannak, hogy biztosan helyet tudjanak szerezni a képzésre. Megtiszteltetés számunkra, hogy nem csak a kezdő, hanem  a gyakorlottabb motorosok is megfogadják tanácsainkat. Azt pedig külön öröm látni, hogy az eleinte esetlenül a bóják között evickélő motorosok a nap végén mennyivel profibban, magabiztosabban csinálják végig a gyakorlatokat. – mondta el Kocsis Attila, majd hozzátette: – A képzések folytatódnak, mivel a visszajelzések és a tapasztalatok alapján is szükség van rá, valamint támogatóink is szívesen állnak a rendezvény mellé. A következő tréninget július 20-án tartjuk, melyen előtérbe helyezzük az utassal való motorozást, valamint ezzel összefüggésben az utasok oktatását. A rendezvényről bővebb információt a  Route 82 Motoros Túraklub honlapján találhat az érdeklődő, melynek címe:  www.route82.hu. Aki ennél bővebb információra vágyik, az Kocsis Attilánál érdeklődhet a szoros@online.hu e-mail címen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!