Mindegy, hogy kis vagy nagy baleset, akár egy apró koccanás is nagyon megrázhatja a sofőrt, különösen, ha még sosem volt ilyenben része. Az alábbi hölgy reakcióját azonban nem nagyon lehet megérteni így sem…

A beszámolók szerint az egész egy apró koccanással kezdődött a parkolóban. Gyorsan leírják egymás adatait, elköszönnek, és már mehettek is volna tovább, rengeteg ilyen baleset történik mindennap.

Az alábbi hölgy azonban a koccanástól – nem lehet ezt szebben megfogalmazni – teljesen megőrült…

Előbb megpróbált elmenekülni a baleset helyszínéről, majd mikor ezt a másik autós nem hagyta, és mögé parkolt, még jobban begőzölt, és mindennek nekiment a környezetében, úgy, hogy még az első lökhárítója is leesett. 

Végül nagy nehezen kiszabadította magát, miközben azt ordította, hogy „Ezt te nem értheted!” és azt, hogy „Bocsánat!” A felvétel alapján azonban a rendőrség már könnyen megtalálhatta. 

Hivatalos információt nem adtak ki a később letartóztatott nőről, de a reakciója állítólag nem véletlenül volt ilyen bizarr, ugyanis mielőtt autóba ült, valószínűleg nem kevés drogot (valószínűleg metamfetamint) fogyasztott…