2020 után újra együttműködik a Volkswagen konszern 2 olasz márkája, anno a Ducati Diavel 1260 Lamborghini-vel a Sián előtt tisztelegtek, a most bemutatott Ducati Streetfighter V4 Lamborghini inspirációja a Huracán STO volt. Az új kétkerekűből is 630 darabot építenek, és ezen felül még 63 dedikált motorkerékpárt is építenek Huracán STO-tulajdonosoknak, a Ducati Speciale Clienti programon belül az egyedi specifikációjú autók megjelenését (színeit) kapják ennek a különszériának a tagjai.

A zöld-narancs színkombinációval együtt veszik át a sportkocsi agresszív megjelenését, a Ducati Style Center a Lamborghini Centro Stile-vel közösen készítette el az új légterelőket és karosszériaelemeket, amelyeket mind karbonból készítenek, egyediek a kovácsolt alufelnik, a hátsót titánium központi anyával rögzítik. A hajtásról az 1103 köbcentis Desmosedici Stradale blokk gondoskodik 208 lóerővel.

A motorkerékpárhoz felár ellenében színben passzoló sisakot, bőrkabátot és motorosruhát is lehet kérni. Az Egyesült Államokban már ismertek az árak is, a 630 darabos limitált szériáért 68 000 dollárt kérnek, a 63 darabos különszéria minden egyes példányáért 83 000 dollárt kell fizetni.