A sajtóközlemény szerint csak az első terméke az Aston Martin és a Brough Superior közötti együttműködésnek az AMB 001 elnevezésű motorkerékpár, szóval nem kell elkeserednie annak, aki nem jut hozzá egy példányhoz a száz darabos szériából, mert a jövőben is lesz alkalma megvásárolni hasonlóan különleges motorkerékpárt. A forma az autógyár mérnökeinek munkája, akik az egyedi autók készítéséhez használt technikákat is figyelembe vették a tervezés során, a technika pedig a motorkerékpár gyártó tudását tükrözi.

A versenyautók világát idézi a matt Stirling zöld alapszín, a Lime díszcsík és a mattfekete felni, a tankon látható szárnyas embléma 9 mikron vastag acéllemez, amely a lakkozás alatt bújik meg – egyenesen a Valkyrie szuperautóról jön ez a részlet. Karbont, titániumot és alumíniumot használtak fel a géphez, az ülés kézzel varrt bőr bevonatot kap. A szélvédelem gyakorlatilag nem létezik, az orr aerodinamikája a leszorító-erőt növeli; csak versenypályán használható motorkerékpárról van szó.

A mindössze 180 kg tömegű gépet a Brough Superior márka első turbós V2-es blokkja mozgatja, a 997 köbcentis, hengerenként négyszelepes erőforrás 180 lóerős teljesítményű, a feltöltő változó geometriás, így széles a használható fordulatszám-tartomány. Maga a blokk a vázszerkezet tartó eleme, a hátsó segédváz karbonból készül, a karbon karosszéria egy része is teherviselő elem. A 108 ezer euróba kerülő AMB 001-es motorkerékpár gyártását a Brough Superior toulousei üzemében végzik, az első példányokat tavasszal adják át a megrendelőknek.