München környékén sportot űzött abból egy motorkerékpáros, hogy gondosan letakart rendszámtáblával hajtott gyorsan a telepített sebességmérőknél, és a felvételeken bemutatott a rendőröknek. Azonosítani nem tudták, ezért mozgósították magukat a zsaruk.

Megnézték, mely kameráknál készültek már fotók, majd több civil-autóval egy olyannál helyezkedtek el a rendőrök, ahol még nem járt a gyanúsított. Nem is kellett sokáig várniuk, és sikerült lekapcsolniuk a 17 éves Dimitri Salovic-et, akitől először is elvették a jogosítványát (78 pontot kapott, miközben már 18 után ugrik a vezetői engedély), és még csak most indul ellene a per. Fiatal kora miatt kezdő motoros jogsija van, amivel csak kis teljesítményű motorokat vezethetett volna, azaz vezetői engedély nélkül vett részt a közúti forgalomban és egyedi azonosító jel megváltoztatása miatt is felelnie kell majd. Egyhamar nem ülhet majd motorkerékpárra a fiatalember…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!