A Legend Rally 4×4-es terepjáró futamsorozata különleges kezdeményezésnek ad lehetőséget, most nem a versenyzőknek, hanem családoknak, barátoknak nyújt valódi, de mégis virtuális élményt.

A Legend Rally Virtuális Karantén Futam egy izgalmas és ingyenes program, ami az egész családnak kikapcsolódást nyújthat a karantén idején. Egy határok nélküli online futam, amely fotelből zajlik és ahol bármi megtörténhet New Yorktól, Berlinen át egészen Egyiptomig. A verseny közben ugyanúgy kerülgetni kell a járókelőket, mint hétköznap, de most nem hagyod el a szobát és közben feladataid lesznek, ehhez pedig elég egy számítógép és internet hozzáférés.

A virtuális rajt pillanatától a versenyzőknek néhány órájuk lesz, hogy egy Itinerben megadott pontok közül minél többet felkeressenek, és a feladatlap kérdéseire a pontokon a helyes válaszokat megtalálják. Az adott feladatok különböző pontértékkel bírnak, így nem az lesz a győztes, aki a leggyorsabb, hanem az, aki a legjobb taktikát tudja összeállítani annak érdekében, hogy a legtöbb pontot gyűjtse össze.

További részleteket itt találsz.