Egy felnőtt és egy gyermek szállítására alkalmas a Schaeffler által összehozott Bio-Hybrid nevű alkotás, amelynél a kerékpár előnyeit megtartva igyekeztek egy annál praktikusabb járművet alkotni.

A négykerekű felépítésnek köszönhetően egyszerű a megállás és az indulás, különösen ha gyermek is van a hátsó ülésen. Villanymotoros rásegítésű pedálos járműről van szó, amely villanymotorral 25 km/h-s sebességet képes elérni, így még nem kell hozzá jogosítvány, aki gyorsan teker, ennél fürgébben is haladhat. Van egy levehető tető is, amely az esőtől-naptól védi az utasokat, a hátsó támla lehajtható zsákja a csomagtér.

Kisméretű kivehető akkumulátora van a Bio-Hybridnek, amely terepviszonyoktól és terheléstől függően 50-100 km-en keresztül képes segíteni a pedálozó ember munkáját, tölteni egyszerűen otthon vagy az irodában lehet, a jármű pedig a kerékpártárolóban pihen. Az egész konstrukció mindössze 80 kg tömegű, a kormányra helyezhető okostelefonnal navigálhat-szórakozhat menet közben a sofőr.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!