Az utolsó porcikáig egyedi let a Sunny formája Az utolsó porcikáig egyedi let a Sunny formája

Guangzhou-ban mutatták meg először a Nissan Sunny-t hivatalosan a nagyközönségnek, de nem utoljára. A japánok világszerte 170 országban tervezik az autó forgalmazását, változó néven, azaz néhányszor még számíthatunk leleplezésre. Nem mintha a levédett forma és az álcázatlan kémfotók miatt titok lett volna az autó.

Nem nyúltak a Micra műszerfalához Nem nyúltak a Micra műszerfalához

Műszakilag nem sok mindent árultak el az autóról, elöl MacPherson rugóstagos felfüggesztést, hátul torziós hidat használ, és egyféle, 1,5 literes benzinmotorral szerelik, amihez fokozatmentes automatikus váltó csatlakozik. Kategóriájának legkedvezőbb fogyasztását ígérik a Sunny-nak, amely Kínában középkategóriás családi autónak számít. Mifelénk legfeljebb kedvező ár/érték arányú kisautóként lehetne sikere, már ha egyáltalán eljut hozzánk az autó.

Világautó lesz a lépcsős hátú Micra, 170 országban forgalmazzák majd. Nem tudni, hozzánk eljut-e Világautó lesz a lépcsős hátú Micra, 170 országban forgalmazzák majd. Nem tudni, hozzánk eljut-e

Nem biztos, hogy az Európai Unión belül is forgalmazni fogják a típust, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben csak minimális eladásokkal számolhatnak a régiónkban, hiszen pont az a vásárlóréteg tűnt el a piacról, akik az ilyen autókat keresték.