Rio de Janeiro egyik legforgalmasabb gyorsforgalmi útja az Elevado Paulo de Frontin, amelynek egy lejtős szakaszát válaszotta ki egy nyolcéves gyermek a játékra. Fogta a kis máanyagháromkerekjűt, majd az autók között legurult vele a felüljáróról – majd mivel nagyon tetszett neki a dolog, és a közelben álló két idősebb testvére is szurkolt neki, megismételte a mutatványt.

Eközben az autók a kisgyermek közelében haladtak, de szerencsére nem történt tragédia. A felvételt készítő tévéstáb – más okból forgattak éppen a helszínen – hazáig kísérte a gyermeket, ahol aztán megpróbálták megkérdezni az otthon tartózkodó anyától, miért engedi ezt a gyermekének, de a nő nem kívánt válaszolni. Természetesen a tévések értesítették a hatóságokat is az esetről, akik másnap – szombaton – kiküldték a gyámügyet a helyszínre, hogy vegyék el a gyermeket az anyjától, de addigra a család felszívódott, a szomszédok se tudják, hová mentek. A gyermekek korábban már voltak állami gondozásban, de a szülők visszakapták a felügyeleti jogot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!