Kezdjük a jó hírrel, annak ellenére, hogy a balesetben résztvevő mindkét autó alaposan összetört, csak két könnyű sérültje van a szombat reggel bekövetkezett balesetnek, amely során egy, a Mille Miglia veterán túrán résztvevő Mercedes 300 SL ütközött egy BMW 1-es sorozattal.

Caprarola közelében, lakott területen kívül következett be a baleset, amelynek pontos körülményei egyelőre nem ismertek. Az 1956-ban gyártott veterán Mercedes sportkocsiban Alexander és Konstantin Sixt utazott – mindketten a családi nevet viselő autókölcsönző vezetőségének tagjai. Arról nem szól a híradás, melyikük vezette az autót a baleset idején, a sofőrt a BMW 35 éves vezetőjével együtt kórházba szállították, a sebesülésük mértékéről annyit tudni, hogy egyiküket zöld, másikukat sárga jelzéssel vették fel a kórházban, ami nem jelent súlyos sérülést.

A mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A baleset helyszínén készült fényképeket megtekinthetik a tusciaweb oldalán.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!