Mészáros János Elek átvette nyereményautóját, egy új Astrát, amelyet az Opel Magyarország ajánlott fel az RTL tehetségkutató verseny győztesének. Az 1.4 turbo motorral szerelt fehér Astra egy különleges darab az úgynevezett „design” sorozatból: az autó teteje, külső tükre és a könnyűfém felni fényes feketére van fújva.  Az első helyezett opera- és dalénekesnek az autó kulcsát Bakai Gergely, az Opel Magyarország marketing igazgatója adta át, aki sok örömöt kívánt az újdonsült tulajdonosnak.

„Az Opel Magyarországon a gazdaság egyik legfontosabb szereplője” – mondta Bakai. „A márka első a személygépkocsi eladásokban, új szentgotthárdi motorgyári beruházásával pedig az Opel eddig több, mint egymilliárd Euro-t fektetett be a hazai autóiparba. Egy olyan innovatív cégnek, mint az Opel természetes a tudás és a tehetség támogatása, ezért állt immár másodszor a Csillag Születik verseny mögé. Fantasztikus dolog, amikor hétköznapi emberek meg tudják mutatni magukat ország-világ előtt és ez gyökeresen megváltoztatja az életüket.”

Mészáros János Elek, aki a Csillag Születik színpadán a győzelem pillanatát megkönnyezte, most boldogan ült be az új Opel Astra volánja mögé. Amikor elhelyezkedett, egy kicsit tanácstalan volt a műszerfalon lévő sok gomb láttán, amit viszont nagyon elégedetten állapított meg: „Attól féltem, hogy nem fogok rendesen elférni z Astrában, ehhez képest még közelebb is kellett állítanom az ülést, annyi itt a hely.” Mészáros Elek a hétvégi fellépésekre már az nyereményautóval megy, mint mondta: „Legalább egy kicsit bejáratom…..” A Csillag Születik szavazói között kisorsolt nyereményautót, egy Opel Corsát egy 12 éves tanuló nyerte, aki az autót természetesen a szüleivel együtt vette át.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!