Arra azért gondosan ügyelnek még a BMW-nél, hogy a fontos részletek rejtve maradjanak, de az új 3-as sorozat azért egyre kevesebb álcával járja a München környéki utakat. Az e90post weboldalra egy bordó példány képei kerültek fel.

Igazából nagyon sok mindent nem tudunk meg az autó megjelenéséről, de a hátsó résznél mintha olyan lenne a csomagtérfedél-lámpa viszonya, mint azt a Chris Bangle-féle első 7-es sorozaton láttuk. Ne feledjük, ez a far csak Európában volt megosztó, nemzetközi szinten hatalmas sikert hozott a márkának.

Analóg műszeregység, de a kapcsolók-előválasztókar a nagyobb BMW-kből származnak Analóg műszeregység, de a kapcsolók-előválasztókar a nagyobb BMW-kből származnak

Az utastérben a sok álca ellenére annyit ki lehet venni, hogy a nagyobb autókból ismert kapcsolókat-felszereléseket találjuk majd mindenfelé. Költségtakarékossági okokból azonban normális műszeregységet kap majd a 3-as, nem az 5/6/7-es sorozat egybepaneljét.

A fő formák hasonlítanak Chris Bangle első 7-esére, a részletek finomabbak lesznek A fő formák hasonlítanak Chris Bangle első 7-esére, a részletek finomabbak lesznek