Idén Kecskeméten tartja tavaszi szezonnyitó rendezvényét az Oldtimer Show Kft., az esemény hazánk legnagyobb, vidéki veteránjármű kiállítása lesz.

A szervezők 80 darab járműt gyűjtenek össze az érdeklődőknek, a motorok-autók életkora 40-112 év között van. Március 12-15. között négy napon át lehet majd látogatni a kiállítást, amelyet a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Sportcsarnokában (Kecskemét, Tóth L. sétány 2.) állítanak ki. A nosztalgikus hangulatról a járművek mellett korabeli jelmezekbe öltöztetett hostessek és korabeli háttérzene fog gondoskodni.

Több mint száz éves autók és motorok is ki lesznek állítva a sportcsarnokban Több mint száz éves autók és motorok is ki lesznek állítva a sportcsarnokban

 

Bugatti, Bentley, Rolls-Roycem Benelli, AJS, Indian – a korelnök az 1898-ban gyártott Panhard&Levassor lesz, a motorok között egy 1903-as Laurin&Klément a legidősebb. A helyszínen lehet csak belépőjegyet vásárolni, felnőtteknek 2000 Ft, a gyermek jegy 1000 Ft, és Üdülési Csekkel is lehet majd fizetni. Parkolni a Burga u. 15. szám alatt lehet ingyenesen.