Nicolas Prost (Alain Prost legidősebb fia) próbálta ki az exagon Motors Furtive e-GT elnevezésű elektromos szuperautóját a Magny-Cours pályán.A 2+2 üléses autó most még egyedi darab, de 2012 végén beindul a sorozatgyártás – évi 100 autó értékesítésével már elégedettek lennének a franciák.

Ahhoz, hogy ezt elérjék, egy tényleg különleges autót hoztak össze. Két darab, Siemens gyártmányú, egyenként 170 lóerős elektromotor hajtja a hátsó kerekeket, a nyomaték 480 Nm. Az energiát 50 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátorban tárolják, 197-402 km lehet a hatótávolság vezetési stílustól függően. A lemerült akkumulátort nem csak konnektorról, de az autóba épített kis lökettérfogatú belső égésű motorral is lehet tölteni. Utóbbi még 400 km-rel növeli meg a hatótávolságot.

Úgy néz ki és úgy is megy, mint egy szuperautó: Furtive e-GT elektromos sportkocsi Franciaoszágból Úgy néz ki és úgy is megy, mint egy szuperautó: Furtive e-GT elektromos sportkocsi Franciaoszágból

A Furtive e-GT 3,5 másodperc alatt képes felgyorsulni 100 km/órás sebességre, végsebessége 287 km/óra, a közúti változatokat azonban 250 km/óránál lekorlátozzák.