A városállam nevezetességeire akarja felhívni a Porsche szingapúri forgalmazója a figyelmet a legújabb Macan segítségével. Öt példány teljes karosszériáját borították be olyan fóliával, amely a német gyár legendás versenyautó-megjelenéseit idézi. Biztos megizzadtak a grafikusok, mire a lapos autókra kitalált külső jól nézett ki a magas építésű szabadidő-autón, de egész szemrevaló lett a végeredmény.

Martini Racing – Holland Village
A Martini&Rossi cég 1968-tól támogatta a Porschét, a 917-es versenyautón az 1970-es hockenheimi versenyen mutatkozott be a kék, vörös és ezüst színek által meghatározott külső.

Rothmans – Armenian út
Az 1982-es Le Mans-i 24 óráson debütált ez a megjelenés a 956-oson, korszakalkotó győzelemmel. A rajtszámuknak megfelelően az 1, 2 és 3 helyen futottak be a Porschék.

Rózsaszín disznó – Chinatown
Az 1971-es Le Mans-1 24 óráson állt rajthoz a gyár kísérleti autója, a 917/20-as, a rövid- és hosszú hátsójú 917-es keveréke. A formatervezők szándékosan választották a rózsaszín alapot, amelyet aztán a hentesboltokban látható mintával tettek emlékezetessé – az év legtöbbet fényképezett versenyautója lett a 917/20.

Salzburg-dizájn – Ann Siang domb
1970. június 14-én debütált a vörös külső, amikor a Hans Herman és Richard Atwood által közösen vezetett 917 KH megnyerte a Le Mans-i 24 órást.

Gulf-dizájn – Haji Lane
John Wyer győzte meg a Gulf olajcégget a Mirage M1-es versenyautójának a támogatásáról, majd 1970-ben már új munkaadójához, a Porschéhoz is vitte a szponzorát. A Gulf egyébként alapvetően a kék színt használta, egy kisebb cég felvásárlása miatt került a képbe a narancs szín. Az így fényezett 917-es versenyautó szerepelt az 1971-es Le Mans című moziban.