Az indiai Torque Motors nevű céget 2002-ben indították el egy szalonnal és szervizzel, ma Gujarat államban tíz telephellyel rendelkezik, és az egyik legnagyobb Škoda-márkakereskedéssé nőtte ki magát. Rendhagyó akcióval ünneplik 11 éves fennállásukat, aki vesz egy Rapidot, öt év múlva teljesen ingyen kap egy Fabiát!

Nincs sok feltétel, csak annyi, hogy listaárat kell fizetni a Fabiáért, és öt év múlva, 2018-ban a kedves ügyfél kap egy akkor gyártott Fabiát – a benzines Rapidot vásárlók egy benzinest, a dízelt vásárlók meg egy dízelt. Ha esetleg mégsem az autót választja a kedves ügyfél, akkor a Fabia vételárát – telefonos érdeklődésre 350 000 rúpiát neveztek meg – kapja meg az ember. Itt érdemes megemlíteni, hogy az Indiában Škoda Rapid néven forgalmazott lépcsős hátú kisautónak semmi köze nincs a nálunk ötajtós, Kínában négyajtós karosszériával forgalmazott autóhoz, az a Volkswagen Polo Sedan Fabia-orral ellátott változata, helyi gyártásból.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!