A Reva már évtizedek óta próbálkozik az olcsó elektromos autók indiai (és európai) piacának meghódításával, azonban a Strom Motors nevű, nemrég indult vállalkozás szerint azonban az ő elgondolásuk lehet sikeres. Az R3 elnevezésű háromkerekűjük indulóára 1,2 millió Ft lesz, amiért 80 km-es hatótávolságot kap majd az ügyfél.

A csúcsmodellért már nagyjából 2 millió Ft-nyi rúpiát kell majd fizetni, de ezért a pénzért már légkondicionálót és 120 km-es hatótávolságot kap az ember. Az összes Strom R3-asban közös, hogy távolságtartós tempomatot kapnak, ami megállásig fékez és újra is indítja a járművet, ezen kívül a mellékelt alkalmazás segítségével a távirányító parkolás is megoldható, tehát az autó mellett állva előre-hátra lehet mozgatni a bezárt járművet.

A 2,9 méter hosszú, 1,45 méter széles és 1,57 méter magas karosszéria váza acélból készül, alapfelszerelés a napfénytető, a saját tömeg 450 kg. A 18 LE/48 Nm teljesítményű villanymotor 80 km/h-s, elektronikusan korlátozott csúcssebességet tesz lehetővé. Akkumulátorkapacitást nem közölnek, csak azt, hogy 6-8 óra alatt lehet feltölteni a telepet normál konnektorról.