Az Egyesült Államokban a Chevrolet márkakereskedők március 1-én továbbíthatták a GM-nek a náluk összegyűlt megrendeléseket a Camaro ZL1-re, azonban egy március másodikán keltezett és körbeküldött üzenetben a gyár további magyarázat nélkül leállította a folyamatot.

Állítólag egy minőségi problémát találtak, amelynek elhárításáig az összes elkészült Camaro ZL1-est visszatartják a gyárban, és még nem tudják megmondani, pontosan mikor kerülhet sor a rendelések újbóli leadására, de néhány hét várakozással minimum számolni kell.

Az 550 lóerős, kompresszoros V8-assal szerelt Camaro ZL1 különösen fontos a Chevrolet márkának, hiszen az 55 000 dolláros indulóárával igazi húzómodell lehet a félezer lóerő feletti kategóriában. Még az esélyt se akarják megadni annak, hogy hibás autó a tulajdonosokhoz kerüljön. Amint lesz további információ a titokzatos hibáról, közreadjuk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!